Přeskočit na hlavní obsah

Koupelny – inspirace

  • Koupelnové trendy v roce 2024

    Koupelnové trendy v roce 2024

    Začátek nového roku v nás obvykle zažehne touhu po změně.  Někdy máme velké plány ohledně naší kondice, jindy třeba toužíme něco změnit v domácnosti. Podívejme se, jaké trendy nás v roce 2024 čekají v tématu koupelna.
     

    ČÍST VÍCE
  • Koupelna v tmavých barvách

    Koupelna v tmavých barvách

    Barevnou klasikou koupelnového prostředí je bílá. Už dávno však neplatí, že koupelna musí být „jen“ bílá nebo dokonce světlá. Zkuste vsadit na tmavé odstíny a vytvořte unikátní prostor, jež zaujme jak funkčností, tak svou nadčasovou atmosférou.

    ČÍST VÍCE
  • Design koupelny: inspirace, jak na designovou koupelnu

    Design koupelny: inspirace, jak na designovou koupelnu

    Domov je místem, kde se nám dobře žije, kde můžeme opustit své denní role a být zase sami sebou. K tomu nám pomůže nejen útulnost a praktičnost, ale i estetika a vhodně zvolený design vybavení. Protože koupelna bývá místem, které k uvolnění přímo vybízí, měli bychom jí věnovat zvláštní pozornost. Vězte, že designová koupelna nemusí být nedosažitelná a navíc umí splnit i nečekaná přání.
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak zařídit koupelnu pro osoby se zdravotním postižením?

    Jak zařídit koupelnu pro osoby se zdravotním postižením?

    Zařídit koupelnu pro osoby se zdravotním postižením je výzva. Pokud jde o koupelny ve veřejném prostoru, zřizovatel se musí při jejich navrhování řídit českým, evropským, a dokonce i mezinárodním právem. Důležitým dokumentem je například Rezoluce OSN 48/96 z 20. prosince 1993 o standardních pravidlech pro vyrovnání příležitostí pro osoby se zdravotním postižením.
     

    ČÍST VÍCE
  • Hodí se patchwork do koupelny?

    Hodí se patchwork do koupelny?

    Moderní design miluje řád, přesnost, rafinovanou nenápadnost, důmyslné sladění a minimalismus. Patchwork, tedy kombinace zdánlivě nesourodého, je přesným opakem. A přesto se v moderních domácnostech neztratí, právě naopak. Domácnost dokáže příjemně rozehřát. Jak patchwork zařadit do koupelny?

    ČÍST VÍCE
  • Koupelnové trendy 2023

    Koupelnové trendy 2023

    Staré je za námi a nové tvoříme. Právě takovou energii nese vstup do nového roku. Jaké trendy nás čekají na poli sanitárního vybavení? Do jakého stylu se obléknou koupelny v roce 2023? Zkusme si trendy pro rok 2023 představit.
     

    ČÍST VÍCE
nahoru