Přeskočit na hlavní obsah

Koupelny – rady a tipy

  • Jak opravit prasklinu v umyvadle

    Jak opravit prasklinu v umyvadle

    Stává se to i u moderních, kvalitních umyvadel. Myjete si ruce a najednou si všimnete, že je v umyvadle prasklina. Nejčastěji bývá v blízkosti odtoku, ale samozřejmě ji můžete zaznamenat kdekoli. Možná jste ji podvědomě vnímali už dříve, ale zaměňovali jste ji za vlas – drobná prasklina pro funkci umyvadla neznamená nic, nestane se, že vám umyvadlo začne v místě postižení protékat. Ale znáte to, praskliny se v průběhu času prodlužují, jsou výraznější a výraznější. A tak je důležité se praskliny co nejdříve zbavit. Jak opravit prasklé umyvadlo, to je téma tohoto článku.

    ČÍST VÍCE
  • Jak opravit spáry v koupelně

    Jak opravit spáry v koupelně

    Koupelna musí zářit čistotou více než kterákoli jiná místnost v domácnosti. Bohužel právě zde je údržba nejnáročnější kvůli vysoké vlhkosti a prudkým změnám teploty. Toto prostředí přitahuje nebezpečné mikroorganismy. Aspoň částečně můžete koupelnu ochránit účinným větráním. Dříve nebo později ale přece jen zjistíte, že zařízení interiéru vypadá zašle a volá po opravě.
     

    ČÍST VÍCE
  • 12 tipů, jak zařídit koupelnu v lázeňském stylu

    12 tipů, jak zařídit koupelnu v lázeňském stylu

    Při návštěvě lázní se cítíte uvolněně, relaxovaně, hýčkaně, zkrátka skvěle. To jediné, co vás tam znervózňuje, je představa, že za pár dní musíte tento úžasný svět klidu a pohody opustit. Energie, kterou jste v lázních načerpali, tváří v tvář rušnému každodennímu životu rychle vyprchá. Ovšem je tady řešení. Zařídit si lázně doma. Pak si můžete vychutnat svou pravidelnou dávku rozmazlování, kdykoli si umanete.
     

    ČÍST VÍCE
  • 7 způsobů osvětlení koupelny

    7 způsobů osvětlení koupelny

    Koupelna je místnost, kde se výběru osvětlení musí věnovat speciální péče. V jiných místnostech si vystačíte v podstatě jen se stropním světlem. Koupelna je jiná. Často je zde problém s nedostatkem přirozeného světla – mnozí z nás mají v koupelně pouze malé, nebo dokonce žádné okno. Další charakteristickou vlastností je přítomnost vody. Osvětlení se musí vybrat a umístit tak, aby nehrozilo nebezpečí kontaktu vody s elektrickým proudem.
     

    ČÍST VÍCE
  • Pravidla organizace kosmetiky v koupelně

    Pravidla organizace kosmetiky v koupelně

    Je ráno. Spěcháte, abyste včas dorazili do práce nebo do školy. A dlouze hledáte tužku na oči. Přemýšlíte, kam se poděl deodorant. Kde je hřeben? Nervozita stoupá. Možná zase vyjedete pozdě?  Ujede vám autobus? Pokud chcete zažívat klidná a pohodová rána, poradíme vám, jak zařídit, abyste kosmetické a hygienické pomůcky vždy bez problémů a rychle našli.
     

    ČÍST VÍCE
nahoru