Přeskočit na hlavní obsah

Snadný úklid

  • Jarní úklid s Leifheit

    Jarní úklid s Leifheit

    Jaro je období růstu, rozkvětu a také úklidu. Vše, co jsme si v zimě uložili, je nyní čas zase vypustit ven a provětrat. A nejedná se jen o organismus, ale i náš domov. Abyste si proces úklidu maximálně usnadnili, vsaďte na produkty Leifheit.
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit keramický dřez

    Jak vyčistit keramický dřez

    Kuchyňský dřez je velmi vytíženou složkou kuchyňského prostředí. Jak o něj pečovat, abyste jej udrželi dlouhodobě krásný a zároveň zamezili nepříjemným vápenatým usazeninám či přemnožení mikroorganismů? V tomto článku se zaměříme na keramické dřezy.
     

    ČÍST VÍCE
  • Čím (ne)čistit vodovodní baterie

    Čím (ne)čistit vodovodní baterie

    Na novou koupelnu je radost pohledět. Vše se leskne a září. Jak si tento zážitek uchovat co nejdelší dobu? A jak zároveň podpořit dlouhodobě bezproblémovou funkčnost vybavení? Základem je pravidelná a citlivá péče. A protože vodovodní baterie patří v domácnosti mezi nejvytíženější, pojďme si shrnout, co uvítají a co jim naopak uškodí.

     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit odpad umyvadla

    Jak vyčistit odpad umyvadla

    Ucpaný odpad nejenom zhoršuje kvalitu používání umyvadla, ale může také zapáchat, proto byste jeho vyčištění neměli oddalovat. Nabízí se hned několik variant, jak si se znečištěným odpadem poradit. Tady jsou nejlepší tipy, jak vyčistit odpad umyvadla.

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit odtok sprchy

    Jak vyčistit odtok sprchy

    Sprchový kout má své nesporné výhody. Přináší rychlou očistu a možnost příjemné relaxace či masáže. Abyste si však svou lázeň užili, je třeba věnovat sprchovému koutu pravidelnou pozornost. Jedním z kroků, který není radno vynechávat, je údržba odpadu. Jak vyčistit odtok sprchy?

    ČÍST VÍCE
nahoru