Přeskočit na hlavní obsah

Novinky a trendy

  • RAVAK -  koupelnové baterie Espirit

    RAVAK - koupelnové baterie Espirit

    Série koupelnových baterií Ravak Espirit se poprvé představila světu v roce 2022 na Designbloku, největší a nejnavštěvovanější přehlídce současného designu a módy ve střední Evropě. Instalaci navrhlo uznávané studio Vrtiška & Žák. Návštěvníci možná ani netušili, že to, co vypadá jako působivá umělecká instalace vybízející k interakci, se brzy stane trvalou součástí nabídky oblíbeného tvůrce vybavení koupelen. Jinými slovy, že se krásné koupelnové baterie Ravak Espirit brzy přesunou z galerie do domácností koncových uživatelů.
     

    ČÍST VÍCE
  • RAVAK - Černá v koupelně

    RAVAK - Černá v koupelně

    Černá barva si získává čím dál větší oblibu. Není se čemu divit. Přináší neotřelý, nadčasový styl, eleganci a určitý punc sebevědomí. Černá řada sanitárního vybavení RAVAK nenechává nic náhodě a vedle těchto pocitových parametrů přináší i skvělé parametry technické a designové, jež podporuje moderními technologiemi. Pojďme se na některé z produktů podívat zblízka.
     

    ČÍST VÍCE
  • Sanela: elegantní úspora vody

    Sanela: elegantní úspora vody

    Umyvadlové baterie patří mezi nejvíce zatěžované vybavení domácnosti. Z hlediska výdrže a funkčnosti jsou na ně proto kladeny vysoké nároky. Senzorové baterie Sanela SLU 60 a SLU 60B však jdou dál. Vedle vysokého uživatelského komfortu a dlouhodobé spolehlivosti nabízejí významnou úsporu vody.
     

    ČÍST VÍCE
  • Instalační moduly Geberit - jistota na obou stranách zdi

    Instalační moduly Geberit - jistota na obou stranách zdi

    Závěsná toaleta je sanitárním prvkem, který si získal velkou popularitu nejen v komerčních prostorách, ale i v domácnostech. Místnosti poskytuje vizuální odlehčení a významně usnadňuje úklid. Abyste se na tento prvek mohli spolehnout, je třeba vsadit na kvalitní instalační moduly. Mezi nejvyspělejší patří ty od značky Geberit.
     

    ČÍST VÍCE
nahoru