Přeskočit na hlavní obsah

Snadný úklid

  • Jak vyčistit vanu?

    Jak vyčistit vanu?

    Zašlá vana je noční můrou každého, kdo má doma na starost úklid. Svou relaxační koupel si jistě nechcete kazit pohledem na usazeniny vodního kamene, rzi či na plesnivé spáry a záhyby. V dnešním článku vám poradíme, jak se těchto nepříjemností rychle a jednoduše zbavit a jak vyčistit vanu, aby vypadala jako nová!
     

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit ucpaný záchod

    Jak vyčistit ucpaný záchod

    Potíže se často objeví ve chvíli, kdy je nejméně čekáte. Podobné to bývá i s toaletou, která se nejčastěji ucpe právě v momentě, kdy se to hodí nejméně. Důležité však je zachovat chladnou hlavu a nepanikařit. Ukážeme vám několik snadných triků, které tento nepříjemný problém hravě vyřeší.

    ČÍST VÍCE
  • Užitečné tipy, jak vyčistit odpad u dřezu

    Užitečné tipy, jak vyčistit odpad u dřezu

    Často si to ani neuvědomíme a spláchneme do dřezu něco, co není příliš vhodné. A tak čas od času přestane odtékat odpad, a co hůř – line se z něj nepříjemný zápach. Co v takové chvíli dělat? Instalatéra nevolejte. Díky našim radám si s tímto problémem poradíte sami!

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit koupelnu do 30 minut

    Jak vyčistit koupelnu do 30 minut

    Úklid v koupelně patří mezi nepříjemné povinnosti, ke kterým se nehlásí téměř nikdo dobrovolně. Přesto se mu nelze vyhnout. Připravili jsme pro vás pár tipů, díky kterým bude úklid vaší koupelny efektivní a ušetří vám čas!

    ČÍST VÍCE
  • Jak vyčistit záchodové prkénko?

    Jak vyčistit záchodové prkénko?

    Udržování čistoty koupelny je jedním z pilířů našeho zdraví. Právě zde totiž vzniká nejvyšší riziko množení a růstu nežádoucích mikroorganismů. Nahrává tomu i vlhké prostředí. Jak efektivně vyčistit záchodové prkénko?

    ČÍST VÍCE
  • Víte, jak správně dezinfikovat domácnost zasaženou koronavirem?

    Víte, jak správně dezinfikovat domácnost zasaženou koronavirem?

    Přišly výsledky testů a některý z členů vaší rodiny je pozitivní na covid-19? Pro všechny je to nová situace a mnohdy je složité odhadnout, jak správně udržovat doma co nejbezpečnější prostředí a jak se správně chránit, abyste se nenakazili i vy. Víte, jak dlouho přežije koronavirus na různých předmětech a co všechno je nutné dezinfikovat?

    ČÍST VÍCE
nahoru